Det handler om tillid!

Velværecenter i Torrevieja 24.04.2008 15:18

Stort velværecenter i Torrevieja, indeholder mange aktiviteter...

Velværecentret i Torrevieja har mange forskellige aktiviteter, såsom:

Lækkert spa område som indeholder:
Speciel saltpool, med et saltindhold på ca. 26%, det samme som det røde hav, er super godt for huden og specielt hvis man har eksem eller psoriasis.
Finsk Sauna
Tyrkisk sauna
Pedijuvio
, du går igennem på specielle sten som masserer dine akupunktur punkter under fødderne og samtidigt sprøjter vand på dine ben i forskellige højder.
Tepidarium, speciel saltgrotte fyldt med salt fra Himalaya som er varmet op til ca. 42 grader, derved frigives jod til luften som du indånder, er meget sundt og godt for lunger og åndedræt.
Afslapningsområde, hvor du kan ligge og slappe af i rolige omgivelser og du kan få en kop afslappende te.
Desuden er der tilknyttet massage terapeuter til Spaområdet, så du kan få forskellige typer af massager, ansigts behandlinger etc. De råder også over et par massagerum, ønsker du og din kæreste/ægtefælde en super afslappende oplevelse bør i unde jer selv en parmassage. I bliver begge masseret synkront i afslappet miljø. En oplevelse af de helt store.
Gara ruffa fiske behandling: Lider du af eksem, psoriasis eller ønsker du bare ekstra blød og lækker hus på hænder og fødder kan du få en behandling af Garra ruffa fisk. Disse bitte små fisk spiser alle de døde hudceller på dine hænder og fødder og efterlader huden silkeblød.


Frisørafdeling: Her kan du blive klippet, krøllet, farvet, få håret sat etc. til spanske priser.
Negleafdeling: Har du et ønske om at få smukke og/eller kunstnerisk udsmykkede negle, så kan alle dine ønsker opfyldes her. Du kan få lavet pedicure, manicure, kunstige negle, almindelig farvede eller kunstnerisk udsmykkede til meget fornuftige spanske priser.

Fitness og aktivitets område:
Hver dag er der mulighed for at deltage i forskellige klasser som:
Zumba
Yoga
Stretching
Body Pump
Step
GAP
Pilates
Selvforsvar:
både for voksne og børn
Indoor Cycling (Spinning)

Desuden findes der maskiner til styrketræning samt cardiotræning

Café og restaurant: Her kan du nyde en kølig drink eller spise et let måltid før eller efter en god oplevelse i centeret.

Forskellige velvære pakker kan med fordel købes gennem Spansommer.dk, send en mail til kv@spansommer.dk og bestil en pakke- og prisoversigt

Du kan se mere på www.fit4all-torrevieja.com

Tilbage